Om kommentarer

Det vore jättekul om du ville kommentera inlägg i bloggen! En sak vill jag dock be om: Om du känner igen en plats, tala inte om var den ligger om det inte finns angivet i inlägget. Jag kommer tyvärr att ta bort sådana kommentarer, detta för att värna närboende och ägare och för att skydda platserna från skadegörelse.

I övrigt gäller som vanligt god ton osv, men det där vet vi ju alla redan.

Om du är oregistrerad användare kommer din första kommentar att behöva godkännas innan du kan kommentera fritt. Enklast är om du loggar in med ditt Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Då kan du kommentera direkt. Åtminstone är det tänkt att fungera så, vi får se hur det fungerar i verkligheten.

7 thoughts on “Om kommentarer

 1. Vilka otroligt fina bilder Kjell! Både själva fotona som sådana och motiven. Och vilka stämningar. Vilket drama från Heby där. Bra vinkel också. Har slut på superlativer. Kommer titta in här då och då. Fortsätt fota för allt i världen!

 2. Tack, snälla, och vad roligt att du tittade in! Det blir nog inte så frekventa uppdateringar nu under vinterna, men när snön smälter hoppas jag kunna komma igång lite igen.

 3. Tjenare!
  Vill absolut säga att du har fantastiska bilder på mycket intressanta ställen, som jag känner igen och faktiskt besökt 🙂 Det är alltid kul att ”komma tillbaka”, till ställen och se hur de ser ut i dagsläget. Skönt med lite av en mentalresa.
  Gillar speciellt ”Ramhällgruvor”, vilket ligger mig extra varmt om hjärtat. Har varit där till och från sedan 2005 fram till förra året.
  Tänkte fråga hur du kom in i byggnad två där man ser en stege som står lutat mot väggen. Var det typ genom att gå upp för transportbantet?
  Om du inte vill svara publikt, e-posta mig 😉
  Förstår om man vill hålla ”nyfikna hjältar” borta.
  Fortsätt att ta mera underbara bilder och stort lycka till önskas! 🙂

 4. Hej, tack för de vänliga orden! Jättekul att höra att bilderna uppskattas. Jo, det var via transportbandet, hyfsat lättklättrat. Men man vet ju aldrig från tid till annan hur stabila saker är. Blir nog en tur dit nu framåt våren igen för att kolla läget.

 5. Efter att ha kikat på dina fina instagrambilder under nåt år eller så, har jag äntligen kikat in på bloggen – trevligt initiativ!

 6. Hej!

  Det är ju intressant att se dessa spännande bilder på ödehus.
  Det är så att jag söker efter min BUP-journal.
  Gör en förklaring nedan:

  Begärde ut journalen 1988.
  Enligt lånestickan var journalen skickad från Uddevalla till Karlstad 1976-12-03.
  Journalen fanns inte i Karlstad och inga uppgifter fanns om journalen i Karlstad heller.

  Jag gick i genom mikrofilmade bohusläningar från 1976 och hittade en notis om ett postinbrott i Uddevalla.
  Kanske journalen försvann i samband med detta?

  Lade ut en förfrågan på Facebook och det var en som skrev följande:

  Jag ser ett brunt kuvert och en gråvit säck med blå ränder ganska högt upp på en hylla i typ en röd huslänga, det verkar vara tomt därinne annars.

  Tycker det verkar som ett ödehus? Undrar om någon känner igen detta?
  Hur gör man om någon hittar paketet och säcken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.