Sommarkväll i bergrummet

A summer evening in the underground bunker

Plötsligt ligger bara bergrummet med öppen dörr där. Det är svårt att stå emot att gå in och ta en titt. Insidan visar sig vara unken, förfallen, fuktig, liten och tom och tämligen ointressant. Men så skiner solen in genom dörren…

Suddenly there is an open door to an underground bunker right in front of you. It is hard to resist going in for a look. The inside turns out to be murky, decayed, damp, small end empty and on the whole rather uninteresting. But then the sun shines in through the door… 

Klicka på en bild för att starta visningen.

Click a picture to start the slideshow.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.