Om bloggen + kontaktinfo

Kära vänner, välkomna hit. Jag skriver vänner, då jag har en känsla av att det primärt kommer att vara vänner och bekanta som hittar hit. Skulle du hittat hit men inte känna mig sedan tidigare, så ber jag att få inkludera dig i min virtuella vänskara.

Den här bloggen är tänkt att primärt handla om platser. Platserna som främst är övergivna, nedlagda eller liknande. Men lämnade saker kan också dyka upp.

Det finns många bloggar som handlar om övergivet och nedlagt.  Min förhoppning är den den här bloggen på sikt inte kommer att bli en av många likadana utan hitta sin egen nisch. Vilken vinkling det innebär att bloggen kommer att få vet jag dock inte än.

Detta är en övningsblogg. Övningen består i att utveckla mitt eget berättande i text och bild.  Tills vidare kommer den inte att vara särskilt unik. Jag är ingen driven fotograf, ingen fantastisk berättare och jag har i dagsläget inte den tid som behövs för att på riktig gräva ned mig i det jag försöker dokumentera. Samtidigt som jag försöker hitta en egen vinkling kommer jag att göra grundkurs 1, dvs besöka allmänt kända nedlagda och övergivna platserna i Sverige.  Så den första tiden så kommer du nog att få se motiv som redan fotograferats och beskrivits av många andra.

Bloggen startades under de första dagarna i januari 2013. Ni som känner mig kommer att upptäcka att ni redan sett det mesta på Facebook och/eller Flickr. Inlägg som är daterade före januari 2013 är alltså sådana som tidigare publicerats på annan plats och då vid det datum som anges. Inläggen är då direkt kopierade från sin ursprungliga publiceringsplats.

Det finns åtminstone ett par sätt att börja blogga på. Ett är att bara köra igång. Ett annat är att fundera ut koncept, stil och målsättning och sedan nogsamt planera ett antal inlägg. Min avsikt var att välja den senare metoden. Insikten, när man gör det här på strötid som infaller mellan andra aktiviteter, är att det då aldrig kommer att bli något. Alltså får det bli en inte helt genomtänkt start med måttligt med innehåll  av varierande kvalitet och en ogenomtänkt strategi.

Välkommen in!

Kjell Carli

Kontakt:

Du kan antingen skicka e-post till kontakt @ utforskat . se (ta bort mellanslagen i adressen) eller använda nedanstående formulär.

Om du vill maila direkt så kan du göra det på kontakt @ utforskat . se (ta bort mellanslagen i adressen bara).

 

One thought on “Om bloggen + kontaktinfo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.